Diensten
PDF Afdrukken E-mailadres

 

MSKi b.v. levert interim management diensten aan bedrijven en organisaties op ICT gebied zowel in de lijnorganisatie als programma's en projecten. Opdrachten waarbij het gaat om het bereiken van resultaten die gedragen worden door de omgeving en een aantoonbare bijdrage leveren aan het realiseren van bedrijfsdoelstellingen.

Daarnaast is MSKi b.v. partner van ProfiScore BV. ProfiScore BV.is ontstaan uit een meerjarig samenwerkingsverband tussen Utilitykeurmerk en MSKi b.v. waarin een unieke en innovatieve techniek is ontwikkeld om op een geautomatiseerde wijze houding & gedrag te definiëren, toetsen en selecteren. Deze techniek maakt het mogelijk om op basis van een stukje tekst volledig geautomatiseerd een houding & gedragsprofiel van iemand te maken. 

ProfiScore Scan® is het eerste product gebaseerd op deze techniek wat in de markt wordt gezet en geeft recruiters in de werving & selectie markt de mogelijkheid om op een geautomatiseerde wijze houding & gedrag van kandidaten objectief inzichtelijk te krijgen en deze geautomatiseerd te matchen op de gewenste houding & gedragskenmerken van de vacature. 

Voor verder informatie verwijs ik  naar de website van ProfiScore BV. U kunt ook contact opnemen met ing. J. (Jaap) Kieviet 06-46318441 of per email aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.