Innovatie
PDF Afdrukken E-mailadres

 

MSKi b.v. is betrokken bij een belangrijke innovatie op HRM gebied.

In een meerjarig samenwerkingsverband tussen Utilitykeurmerk en MSKi bv is gewerkt aan een techniek waarmee het mogelijk is om op basis van een tekst in Word, geautomatiseerd een houding & gedrags profiel van iemand te maken of de cultuur van een organisatie in beeld te brengen. Deze innovatieve basistechniek heeft vele toepassingsmogelijheden en is uniek in zijn soort. 

Utilitykeurmerk en MSKi bv. hebben in 2011 besloten om de producten die op basis van deze techniek worden gemaakt gezamenlijk via een nieuwe vennootschap in de markt te gaan zetten. Daartoe is op 11 augustus 2011 ProfiScore BV opgericht. 

ProfiScan® is het eerste product wat in de markt wordt gezet en geeft recruiters in de werving & selectie markt de mogelijkheid om op een geautomatiseerde wijze houding & gedrag van kandidaten objectief inzichtelijk te krijgen en deze geautomatiseerd te matchen op de gewenste houding & gedragskenmerken van een vacature. Deze belangrijke innovatie geeft een objectief inzicht in de geschiktheid van de kandidaat voor een vacature op houding & gedragskenmerken en geeft de recruiter objectieve handvatten voor een constructief intakegesprek. Met ProfiScan® zijn belangrijke efficiëncy en effectiviteits voordelen te behalen. 

Op basis van deze techniek zullen in de toekomst meedere producten via ProfiScore BV gelanceerd worden.

Voor meer informatie verwijs ik u naar de website van ProfiScore BV.