Partners
PDF Afdrukken E-mailadres

handendichtbij_witter copy 1

MSKi bv werkt samen met partners om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste partners:

 

ProfiScore 

ProfiScore B.V. levert producten die op een geautomatiseerde wijze inzicht geven in de houding & gedragskenmerken van personen en hoe die matchen met het gewenste houding & gedragsprofiel van een functie of cultuur in een organisatie.

Utilitykeurmerk 

Utilitykeurmerk is een no-nonsence ICT onderneming. Helpt klanten bij het optimaal en efficiënt inrichten van haar bedrijfsprocessen.

Schoonen Advies

Schoonen Advies BV levert consultancy diensten op het kruisvlak van strategie en financieringen. Om implementaties te verzorgen levert Schoonen Advies BV tevens interim-profressionals op het gebied van algemeen en financieel management.

OTYS 

OTYS bedenkt, ontwikkelt en levert recruitment software. OTYS is de grootste en bekendste leverancier van recruitment software in Nederland en België voor werving en selectiebureaus, vacaturebanken en corporate recruiters.

Freia

Freia is een verzameling van bedrijven die actief zijn in opleiden en trainen. Elk bedrijf van Freia heeft zijn eigen focus: van opleidingen voor de hogere echelons tot trainingen van basis- en middenkader. Klanten van Freia zijn afkomstig uit de top 500 en het middenbedrijf in Nederland.

Ladder9

Ladder9 biedt praktische handvatten om het gedrag van uw medewerkers te vergelijken met de "context" van uw organisatie. Deze context kan een functie- of competentieprofiel zijn, maar ook een set kernwaarden, de belangrijkste thema's of de strategie van uw organsatie.

ICT trainingen.nl

Icttrainingen.nl is een innovatief online opleidingsconcept voor en door de moderne IT professional. Wij willen u de tools en mogelijkheden geven om inderdaad continue te kunnen werken aan uw kennis en aan uw persoonlijke ontwikkeling.