Wie is ing. J. (Jaap) Kieviet ?
PDF Afdrukken E-mailadres

studiofoto

 

Na meer dan 26 jaar als beroepsmilitair te hebben gediend bij de Koninklijke Landmacht heb ik in 1999 het besluit genomen mijn kennis en ervaring als leidinggevende in te zetten voor een nieuwe carriƫre in het bedrijfsleven. Via een vast dienstverband bij CMG en later Rabobank Nederland ben ik op 01 juli 2005 gestart als zelfstandig interim ICT (project) manager. In de afgelopen periode heb ik opdrachten vervuld in de bancaire sector, uitgeverijen, utilitiy markt, zakelijke dienstverlening en politie.

Gedurende meer dan 35 jaar als leidinggevende bij overheid en bedrijfsleven heb ik ervaren dat de menselijke factor een belangrijke succesfactor is in het realiseren van doelstellingen. Mijn sterk resultaatgerichte managementstijl combineer ik dan ook met een mensgerichte aanpak waarbij motivatie, betrokkenheid en resultaatgerichtheid de kernwoorden zijn.

jaapwijnglas

Op 14 jarige leeftijd ben ik mijn carriƫre gestart als timmerman. Na 4 jaar heb ik dienst genomen bij de Koninklijk Landmacht als onderofficier en heb mij in de daaropvolgende 26 jaar verder ontwikkeld, onder andere door het volgen van verschillende avondstudies. Dit heeft geleidt tot een opleiding op de Koninklijke Militaire Academie waarna ik uiteindelijk als kapitein in 1999 ontslag heb genomen bij de Koninklijke Landmacht. In 2004 heb ik het HBO Informatica diploma behaald.

Naast mijn studieactiviteiten ben ik actief geweest in diverse bestuurlijke nevenfuncties waarvan de meeste als voorzitter. Door mijn brede ervaringsopbouw begrijp ik wat er leeft op de verschillende niveau's van een organisatie en kan daardoor heel goed mensen  bij elkaar brengen en bruggen bouwen. Mensen om mij heen karaktariseren mij als een gedreven, open en betrokken persoon die zich niet uit het veld laat slaan door tegenslagen maar met grote inzet doorzet tot het einddoel is bereikt. Daarnaast ben ik een levensgenieter die houdt van de goede dingen des levens en daar ook heerlijk van kan genieten.

Meer weten? Lees dan ook mijn profiel en werkervaring.

Mijn CV downloaden of mijn LinkedIn profiel met aanbevelingen bekijken? Ga dan naar mijn Curriculum Vitae.

U kunt mij ook volgen via de Social Media.